Hemmagjord päron & ingefärsmarmelad

Efter ett långt uppehåll (både från bloggen och ett riktigt hälsosamt liv) så känner jag att det är dags att ta tag i saker igen. Den här sommaren hamnade jag helt ur kurs med för mycket festande på Ibiza och massa jobb som gjorde att träningen åsidosattes och man gjorde sämre val när det gäller mat.
 
Idag har jag iaf varit lite flitig och gjort min egna marmelad på päron och ingefära. Smakade just den här sylten med dessa smaker hemma hos mina föräldrar och tyckte det var riktigt gott, men vill gärna ha ett nyttigare alternativ utan socker.
Så jag köpte en påse Melatin som är sötat med sötningsmedel istället för socker.
Egentligen är det sjukt så många saker som är så enkla att göra nyttigare bara man ger det några minuter extra av sitt liv. 
 
Här har vi den, min nygjorda marmelad som jag hoppas ska smaka bra på mina frukosbullar=)
 
 
 

Kommentera här: